Uddannelse

Kranio-Sakral Terapi uddannelsen hos SRI er den mest omfattende i Nordeuropa

Måske har du selv haft gode erfaringer med SRI Kranio-Sakral Terapi og ønsker nu selv at kunne anvende teknikkerne. Måske ønsker du at videreudvikle dig som terapeut for også at kunne tilbyde SRI Kranio-Sakral Terapi i din praksis. Eller måske er du blot nysgerrig for at lære mere om magien bag de effektive teknikker.

Hvad end din bevæggrund er, så tilbyder Stanley Rosenberg Institut en lang række spændende, kompetencegivende kurser, som du kan sammensætte, så de afspejler netop dit behov.

Er du uddannet i Kranio-Sakral-Terapi på anden KST-skole og ønsker at fortsætte på Stanley Rosenberg Institut, vil vi gerne hjælpe dig med at finde frem til, hvilket kursus du kan deltage på. Kontakt derfor venligst administrationen eller skriv en kort mail med, hvilke kurser du har taget.

Har du ønske om et kursus med en gæstelærer, er du altid velkommen til at rette henvendelse til administrationen med forslag om hvad du kunne tænke dig. Vi vil skrive dig op og så snart der der er nok til et hold, der ønsker dette kursus, opretter vi det gerne.

Læs mere om de fag og retninger vi udbyder via "Uddannelse" i topmenuen.

Silkeborg - Hovedkontor
Stanley Rosenberg Institut
Nygade 22 B II
8600 Silkeborg
København
Stanley Rosenberg Institut
Dronningensgade 66, 2.
1420 København K